TESTIMONIALS

Tycker att addpocket är super på lekplatsen nu på sommaren när man har kläder utan fickor. Då kan man ha värdesakerna på sig, men slipper en slängig handväska och kan leka runt utan problem.

Jag använder min addpocket till både bärsjal och bärsele... Ett av de bästa köpen jag gjort! Jag får plats med blöja, nycklar, mobil, men plånboken brukar jag skippa och bara ta det nödvändigaste.. annars blir det föööör "bulligt" :D Fast.. det beror ju förstås på hur stor plånbok man har ;)

Jag köpte en addpocket och nu använder jag den på varje promenad med min hund. Slipper allt kladd i byx- och jackfickor. Jag rekommenderar den starkt! Det med att fickan ska hållas öppen har jag bara löst genom att peta ned locket i fickan så är den öppen jämt, behöver bara sticka ned handen för att fiska upp godis :)

Jag har min addpocket när jag är ute med hundarna. Har torrfoder eller godis i ena fickan och i den andra fickan har jag annat praktiskt som jag alltid vill ha med mig t.ex. bajspåsar, koppel, vantar, vattenflaska m.m. Förutom att jag får extra fickor så tycker jag att den största fördelen med Addpocket är att jag vet att jag alltid har med mig det jag behöver för hundpromenad oavsett om jag bytt jacka, eller på sommaren när jag oftast bara har shorts och linne.

Jag har en addpocket som används vid nästan varje promenad och är obligatorisk vid min hundträning. Den är rymlig, jag får lätt plats med både godis, nycklar, telefon, påsar, spårpinnar och snusdosor. Den har fyra fickor, två fram och två på insidan med blixtlås, samt en mobilficka. Jag gillar att det är flera fickor, dels blir det lite mer jämvikt och mer plats, och dels får nycklar/telefon en egen ficka utan att trängas med godiset. Den är bekväm och diskret.

Jag har en Addpocket och är supernöjd med den! När jag gick vardagslydnad så tog det tre gånger innan alla på kursen hade frågat mig var jag hade köpt den. Efter ytterligare några gånger så hade alla en egen Addpocket, haha :-)

Please reload

RESELLERS

Resellers in Sweden

Resellers in Europe and Worldwide

If you have any questions we would love to hear from you!

CONTACT

info@bagsandstuff.se

+46 70 7210947

Bagsandstuff/AddPocket

Ankdammsgatan 38, 171 67 Solna Sweden

VAT SE730805031401

SUBSCRIBE
SERVICE
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
PayPal secure.png
Stripe-Payment-Logo.png
visa-logo-preview.png
mastercard-vector-logo.png
AXP_BlueBoxLogo_EXTRALARGEscale_RGB_DIGI
Swish_(payment)-Logo.wine.png
sfr-dhl.jpg
unnamed_edited.png

© 2008-2020 by Bagsandstuff