OUR STORY

För drygt 10 år sedan föddes idén om ett par extrafickor, som jag gav namnet AddPocket. Från den lilla ön i Thailand, till idag, en produkt som underlättar vardagen, fritiden och arbetet för många människor. AddPocket är nu ett av flera varumärken under namnet Bagsandstuff. 

 

Mina första ”extrafickor” såldes på den lilla ön Koh Lanta i Thailand där jag och min familj tillbringade livet under en period när vi tog en paus från Sverige. Nu säljs våra produkter i 9 länder och av över 100 st återförsäljare. 

Första upplagan av AddPocket syddes i Vietnam. Fabrikens ägare, som för övrigt var Taiwanese, träffade jag när vi åkte tåg genom Vietnam. På resan från Hanoi stannade vi till i den lilla fiskebyn Phan Thiet. En helt fantastisk resa genom hela Vietnam och där ett oplanerat stopp blev ett möte med en familj från Taiwan.... Som vanligt när vi reser skapas nya bekantskaper och relationer. Att just denna familj blev middagssällskap under det korta besöket i Phan Thiet måste vara meningen. Vi lämnade 2 dagar senare den lilla byn som var känd för tillverkning av fisksås (det luktade rutten fisk i byn…haha, och väl på tåget mot Ho Chi Minh kunde jag konstatera att den första beställning av AddPocket var gjord. Resor man aldrig glömmer. Meningen med oväntade möten.

 

Idag designar Bagsandstuff/AddPocket produkter för aktiva människor. Hundägare, småbarnsföräldrar, friluftsmänniskor, resenärer eller de som bara vill förenkla sin vardag. Bagsandstuff borgar för hög kvalitet, funktionalitet och bekvämlighet. 

 

Malin S, grundare till Bagsandstuff och AddPocket.

RESELLERS

Resellers in Sweden

Resellers in Europe and Worldwide

If you have any questions we would love to hear from you!

CONTACT

info@bagsandstuff.se

+46 70 7210947

Bagsandstuff/AddPocket

Ankdammsgatan 38, 171 67 Solna Sweden

VAT SE730805031401

SUBSCRIBE
SERVICE
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
PayPal secure.png
Stripe-Payment-Logo.png
visa-logo-preview.png
mastercard-vector-logo.png
AXP_BlueBoxLogo_EXTRALARGEscale_RGB_DIGI
Swish_(payment)-Logo.wine.png
sfr-dhl.jpg
unnamed_edited.png

© 2008-2020 by Bagsandstuff